HomeTaglistaCsoportokGy.I.K.KeresésRegisztrációBelépés

2016-ot írunk és Földünk messzemenően más képet mutat, mint hajdanában. A földrajza megváltozott; szigetek, félszigetek tűntek el, máshol újak jelentek meg. Egyes népek elpusztultak, míg az erősebbek fennmaradtak…

Az USA-ban megjelent az Ügyosztály mely kiterjedt kapcsolatrendszerrel bír, politikán át a közéletig, s a rendvédelmi szervek mellett titkos ügynököket is bevetnek céljuk elérésében. Ez a cél nem más, mint a különleges képességűek kiiktatása vagy deportálása elzárt táborokba. Ezekben a táborokban szigorú biztonság mellett őrzik őket, egyeseken kísérleteznek is, hogy megszerezzék képességüket, vagy épp elpusztítsák azt.

Ebben a sanyarú kilátásokkal teli világban szerteszét akadnak olyanok, akik rejtőzködni kényszerülnek, mutánsokként megbélyegezve… de akadnak, akik még emlékeznek arra, hogy a természet elemeinek irányítása nem átok, hanem áldás. Ők az Ellenállás, s céljuk egy élhetőbb jövő a fajtájuk, a Természetanya pártfogoltjainak számára.

A küzdelem felszínen és felszín alatt egyaránt folyik. Már csak az a kérdés… te kinek az oldalán állsz?

 
 
 

 
 


Share
 

 New York-i Állatkert

Go down 
SzerzőÜzenet
Rhea

Rhea

Kor : 32

New York-i Állatkert Empty
TémanyitásTárgy: New York-i Állatkert   New York-i Állatkert Icon_minitimeCsüt. Jún. 30, 2011 1:45 am

New York-i Állatkert Nyc-bronx-zoo-e1306670154481

A New York-i Állatkert (Bronx Zoo) a város főállatkertjének számít, rajta kívül, további 4 állatkert van még New York City területén.
107 hektáros területével az Egyesült Államok legnagyobb állatkertjének számít. Mintegy 4000 állat 650 fajának ad otthont, melyek között számos veszélyeztetett is megtalálható.
Az állatok egy része a szabadtéri kiállítások keretein belül, a földrajzilag meghatározott részeken (World of Birds, World of Reptiles, African Plains, Wild Asia) kerültek elosztásra. Az afrikai-síkság részen (African Plains) többek között, oroszlánokat, gólyákat, zebrákat, gazellákat, és afrikai vad kutyákat láthatunk, a Vad Ázsia (Wild Asia) részen pedig, tigriseket, elefántokat és orrszarvúkat.
A beltéri kiállítások között a trópusi dzsungelt (Jungle World) bemutató részen teknősöket és skorpiókat vehetünk szemügyre, a pillangó kertben (Butterfly Garden) egzotikus pillangókat tekinthetünk meg teljesen közelről, a majom házban (Monkey House) különleges majmokkal találkozhatunk, a Madagaszkár (Madagascar) kiállításon pedig, számos vadon élő állatot (nílusi krokodil) csodálhatunk meg.

(forrás:repulojegyutazas.hu)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
New York-i Állatkert
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wild nature :: New York :: Bronx-
Ugrás: