HomeTaglistaCsoportokGy.I.K.KeresésRegisztrációBelépés

2016-ot írunk és Földünk messzemenően más képet mutat, mint hajdanában. A földrajza megváltozott; szigetek, félszigetek tűntek el, máshol újak jelentek meg. Egyes népek elpusztultak, míg az erősebbek fennmaradtak…

Az USA-ban megjelent az Ügyosztály mely kiterjedt kapcsolatrendszerrel bír, politikán át a közéletig, s a rendvédelmi szervek mellett titkos ügynököket is bevetnek céljuk elérésében. Ez a cél nem más, mint a különleges képességűek kiiktatása vagy deportálása elzárt táborokba. Ezekben a táborokban szigorú biztonság mellett őrzik őket, egyeseken kísérleteznek is, hogy megszerezzék képességüket, vagy épp elpusztítsák azt.

Ebben a sanyarú kilátásokkal teli világban szerteszét akadnak olyanok, akik rejtőzködni kényszerülnek, mutánsokként megbélyegezve… de akadnak, akik még emlékeznek arra, hogy a természet elemeinek irányítása nem átok, hanem áldás. Ők az Ellenállás, s céljuk egy élhetőbb jövő a fajtájuk, a Természetanya pártfogoltjainak számára.

A küzdelem felszínen és felszín alatt egyaránt folyik. Már csak az a kérdés… te kinek az oldalán állsz?

 
 
 

 
 


Share
 

 Kerettörténet

Go down 
SzerzőÜzenet
Faust
Admin
Faust

Kor : 35

Kerettörténet Empty
TémanyitásTárgy: Kerettörténet   Kerettörténet Icon_minitimeCsüt. Május 20, 2010 1:02 am

Wild nature kerettörténet

2010től kezdve a világ nem volt már olyan biztonságos, mint régen. És most nem a bűnözésre gondolok, mikor azt mondom, mindenki veszélynek van kitéve. Hanem a természet miatt. Nem becsültük meg eléggé, és csak elloptuk természet anyánk ajándékait, romboltunk a saját bolygónkat, nem is gondolva, hogy ezt még megbosszulhatja. De ő kegyes volt oly sokáig hozzánk, most mért ne lenne. Bosszúja mellett egyszerre lehetőséget is adott nekünk a továbblépésre.
2010től rendszeresen szóltak a hírek arról, hogy tornádók, jégesők vagy épp földrengés pusztít. Rengetegen haltak meg a különböző katasztrófákban, és kezdték azt hinni az emberek, hogy a maja naptár igazat jósol. Majd valami hihetetlen történt. Természetanya rombolása közben megáldott olyan embereket, akiket méltónak talált rá. Azt akarta, hogy vezessék vissza az emberiséget a természethez, és békében éljenek vele. Mindent amit elvesznek azért adjanak vissza valamit. Ezek az emberek képesek lettek állattá változni, vagy a négy alapelem, tűz, víz, föld, levegő egyikét irányítani. Persze nem mindenki merte, ezt megmutatni, de voltak olyanok, akik felléptek vele az emberek előtt. És voltak olyanok is, akiket ez a hatalom megrészegített és rosszra használták.
Sok egyszerű ember, és lassan a kormány is kezdte úgy gondolni, hogy a katasztrófák ilyen képességekkel bíró emberek idézik elő. Hogy ők egy különös terrorista szervezet, mely mindent és mindenkit el akar pusztítani. Így hajtóvadászat indult a különlegesek ellen.
Ma már 2016ot írunk és a világ teljesen más, mint régen. A földrajz is megváltozott, szigetek, félszigetek eltűntek, máshol újak jelentek meg. Vannak népek melyek elpusztultak, de sok fent is maradt. Minden állam máshogy birkózik meg a nehézségekkel, de még a mai napig is Amerika a legerősebb hatalom. Megjelent Az Ügyosztály mely mindenféle politikusból, titkos ügynökségből vagy akár rendőrökből, katonákból áll. Feladatuk a képességgel bírok kiiktatása vagy elkapás és deportálása táborokba. Ezekben a táborokban szigorú biztonság mellett őrzik őket, egyeseken kísérleteznek is, hogy megszerezzék képességüket.
A falakon kívül a városokban is vannak még képességgel bíró emberek. Van, akikről senki nem tud és van, akiket már köröznek. De vannak olyanok is akik nem csak megbújnak, hanem tesznek az sajátjaikért. Így alapult meg pár erős ember által az Ellenállás, akik segítenek elbújni a képességgel bíróknak. Élelmet szereznek, lakhelyet, segítenek a szökésekben, és próbálják megtalálni az útját, hogy szabadon élhessenek.

Mind az ellenállás mind az ügyosztály főhadiszállása New Yorkban található, így a játékunk is ebben a városban folyik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése https://wildnature.forumotion.com
 
Kerettörténet
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wild nature :: Alapvető információk és hírek :: Kerettörténet és kasztok-
Ugrás: