HomeTaglistaCsoportokGy.I.K.KeresésRegisztrációBelépés

2016-ot írunk és Földünk messzemenően más képet mutat, mint hajdanában. A földrajza megváltozott; szigetek, félszigetek tűntek el, máshol újak jelentek meg. Egyes népek elpusztultak, míg az erősebbek fennmaradtak…

Az USA-ban megjelent az Ügyosztály mely kiterjedt kapcsolatrendszerrel bír, politikán át a közéletig, s a rendvédelmi szervek mellett titkos ügynököket is bevetnek céljuk elérésében. Ez a cél nem más, mint a különleges képességűek kiiktatása vagy deportálása elzárt táborokba. Ezekben a táborokban szigorú biztonság mellett őrzik őket, egyeseken kísérleteznek is, hogy megszerezzék képességüket, vagy épp elpusztítsák azt.

Ebben a sanyarú kilátásokkal teli világban szerteszét akadnak olyanok, akik rejtőzködni kényszerülnek, mutánsokként megbélyegezve… de akadnak, akik még emlékeznek arra, hogy a természet elemeinek irányítása nem átok, hanem áldás. Ők az Ellenállás, s céljuk egy élhetőbb jövő a fajtájuk, a Természetanya pártfogoltjainak számára.

A küzdelem felszínen és felszín alatt egyaránt folyik. Már csak az a kérdés… te kinek az oldalán állsz?

 
 
 

 
 


Share
 

 Kapcsolatok

Go down 
SzerzőÜzenet
Rhea

Rhea

Kor : 32

Kapcsolatok Empty
TémanyitásTárgy: Kapcsolatok   Kapcsolatok Icon_minitimePént. Szept. 09, 2011 7:11 am

Kapcsolatok Jessica_Biel_044 Kapcsolatok Jessica_Biel_035 Kapcsolatok Jessica_Biel_045
Körém fonja karját, homlokom hideg,
a szívem egyre lassul, tudom csak ő érti meg...

Horus - az apaként tisztelt bátyj
Kapcsolatok Alcide-true-blood-21895685-100-100
Olyan kevés biztos pont van a világban, olyan őrült ez az egész. (...) Egy hatalmas, áradó folyó a világ... viszi, sodorja a legtöbb embert magával, álmok, vágyak nélkül... és te olyan vagy nekem, mintha egy szikla lennél, egy biztos pont, melybe kapaszkodom, megtartasz, biztonságot adsz. Nem is értem, miként lehetséges ez... Boldog lehet, aki ismer téged, mert beléd kapaszkodhat, te erőt adsz nekik, melletted szembe tudnak nézni az árral.

Faust - az örök szerelem
Kapcsolatok Pbucket
A szerelem a függőségek legveszélyesebb fajtája. Szerintem legalábbis. Az embert teljesen kifordítja önmagából. Egyszer a pokolban érezzük magunkat, másszor pedig mintha a vízen járnánk.
Rhea&Faust moment

Olive (NJK) - a nem várt tündérlány
Amikor még egész pici voltál, egy puszival jobbá tudtam tenni számodra a világot. Vagy egy kanálnyi orvossággal. Meg tudtam javítani olyasmit is, amin még a puszi sem segíthetett - ragasztóval és szalaggal, tűvel és cérnával, kapcsokkal és madzagokkal. (...) A felnőttdolgok meghaladják a képességeimet. Azt kívánom, bárcsak lenne olyan varázserőm, amivel helyre tehetném az ilyesmit is. De nem tehetek mást, mint hogy itt vagyok. Mindig itt leszek.
Olive kicsit nagyobbacska korában

Vicente - barát, akiben igazán megbízik
Kapcsolatok Henry_ian_cusick_in_lost_season_2_109
Nem mindig látod, mi az, ami egy kutya szívében rejlik, de ha bízol benne, esélyt adsz neki, hogy megmutassa, mire képes.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Kapcsolatok
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wild nature :: Mindent a karakterekről :: Vigyázat, személyes! :: Rhea-
Ugrás: