HomeTaglistaCsoportokGy.I.K.KeresésRegisztrációBelépés

2016-ot írunk és Földünk messzemenően más képet mutat, mint hajdanában. A földrajza megváltozott; szigetek, félszigetek tűntek el, máshol újak jelentek meg. Egyes népek elpusztultak, míg az erősebbek fennmaradtak…

Az USA-ban megjelent az Ügyosztály mely kiterjedt kapcsolatrendszerrel bír, politikán át a közéletig, s a rendvédelmi szervek mellett titkos ügynököket is bevetnek céljuk elérésében. Ez a cél nem más, mint a különleges képességűek kiiktatása vagy deportálása elzárt táborokba. Ezekben a táborokban szigorú biztonság mellett őrzik őket, egyeseken kísérleteznek is, hogy megszerezzék képességüket, vagy épp elpusztítsák azt.

Ebben a sanyarú kilátásokkal teli világban szerteszét akadnak olyanok, akik rejtőzködni kényszerülnek, mutánsokként megbélyegezve… de akadnak, akik még emlékeznek arra, hogy a természet elemeinek irányítása nem átok, hanem áldás. Ők az Ellenállás, s céljuk egy élhetőbb jövő a fajtájuk, a Természetanya pártfogoltjainak számára.

A küzdelem felszínen és felszín alatt egyaránt folyik. Már csak az a kérdés… te kinek az oldalán állsz?

 
 
 

 
 


Share
 

 Börtön - Kutatórészleg

Go down 
SzerzőÜzenet
Faust
Admin
Faust

Kor : 35

Börtön - Kutatórészleg Empty
TémanyitásTárgy: Börtön - Kutatórészleg   Börtön - Kutatórészleg Icon_minitimeSzer. Aug. 10, 2011 8:31 am

Régen inkább hívták volna kínzókamrának. Hiszen itt mindenféle eszközökkel vizsgálják a képességgel bírókat. Akár holtan akár élve, próbálják kideríteni képességeik forrását. Talán ez a leggyengébb pont az épületben. A tisztaság miatt az őrök csak odakint állhatnak, a tudósok pedig nem képzettek önvédelemben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://wildnature.forumotion.com
 
Börtön - Kutatórészleg
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wild nature :: Elzárt zóna :: Elzárt zóna-
Ugrás: