HomeTaglistaCsoportokGy.I.K.KeresésRegisztrációBelépés

2016-ot írunk és Földünk messzemenően más képet mutat, mint hajdanában. A földrajza megváltozott; szigetek, félszigetek tűntek el, máshol újak jelentek meg. Egyes népek elpusztultak, míg az erősebbek fennmaradtak…

Az USA-ban megjelent az Ügyosztály mely kiterjedt kapcsolatrendszerrel bír, politikán át a közéletig, s a rendvédelmi szervek mellett titkos ügynököket is bevetnek céljuk elérésében. Ez a cél nem más, mint a különleges képességűek kiiktatása vagy deportálása elzárt táborokba. Ezekben a táborokban szigorú biztonság mellett őrzik őket, egyeseken kísérleteznek is, hogy megszerezzék képességüket, vagy épp elpusztítsák azt.

Ebben a sanyarú kilátásokkal teli világban szerteszét akadnak olyanok, akik rejtőzködni kényszerülnek, mutánsokként megbélyegezve… de akadnak, akik még emlékeznek arra, hogy a természet elemeinek irányítása nem átok, hanem áldás. Ők az Ellenállás, s céljuk egy élhetőbb jövő a fajtájuk, a Természetanya pártfogoltjainak számára.

A küzdelem felszínen és felszín alatt egyaránt folyik. Már csak az a kérdés… te kinek az oldalán állsz?

 
 
 

 
 


Share
 

 Alapvető infók (Kötelező olvasmány!)

Go down 
SzerzőÜzenet
Rhea

Rhea

Kor : 32

Alapvető infók (Kötelező olvasmány!) Empty
TémanyitásTárgy: Alapvető infók (Kötelező olvasmány!)   Alapvető infók (Kötelező olvasmány!) Icon_minitimeSzer. Jún. 30, 2010 8:18 pm

A fórumról
- A http://wildnature.forumotion.com nem valós idejű, egyéni világra épülő, fórumos szerepjáték. Ha nem tudod, mi ez, ne rémülj meg, csak ugorj odébb eggyel, és olvasd el a szerepjátékról szóló topikot!
- A játék ideje 2016. , helyszíne New York. Erről bővebben a Kerettörténet topicban olvashatsz.
- Az oldalon az Adminoknak és egyéb poszttal rendelkező egyéneknek vétójoguk van, kérdéses helyzetekben az ő szavuk a döntő. (Természetesen nem a játékosok ellen, hanem értük vagyunk, így forduljatok hozzánk bizalommal bármilyen kérdés-kérés, óhaj-sóhaj, panasz terén!)
- A mesélést bármelyik olyan egyén végezheti, akinek a neve alatt szerep az Admin, Moderátor, vagy KalandMester szócska.

Regisztráció
- Regisztrálni a karakter nevével illik.
- Regisztráció után közvetlenül nem játszhatsz. Először szükséged van egy elfogadott előtörténetre. A karakterlap sablont a megfelelő topicban találod.
-A Profilban a karakterre vonatkozó adatokat szeretnénk látni. Smile

Karakterekről
- A jól bevált recept szerint: Karaktered legyen eredeti és a világba illő!
- Tartsunk mértéket, kerüljük az olyan karakter életre hívását, aki egyszerre félelmetes vadász, a káoszisten unokaöccse, T-rexé tud átalakulni és egyetlen csettintésre embereket borít lángba… Nem kellenek Mary-Suek, táp karakterek és társaik!
Mary Sue karakter:
Mary Sue-nak nevezzük a tökéletes karaktereket (legyen férfi, vagy nő), akik mit sem sejtenek arról, hogy ők bizony hibátlannak születtek. Tökéletes ember nincs, mindenkinek megvannak a maga előnyös és hátrányos tulajdonságai.
Táp karakter:
Táp karakterről akkor beszélünk, ha a karakter mindenben ügyes, mindenhez ért, bármibe kezd, az jól sül el.
Viszont egy idő után az ilyen karaktereknek kezdenek egysíkúak lenni a játékai és ezért egyre kevesebben fognak vele játszani.
Sokkal érdekesebb szituációk alakulhatnak ki, ha a karakter bénázik, nem ért valamihez, fél valamitől, higgyétek el!


Természetesen az ilyen karakterekre már az előtörténet elfogadásakor is odafigyelünk!

- Nem lehet más könyvből, filmből, sorozatból ki tudja miből áthozni karaktert.
- Igyekezzetek olyan nevet választani, ami még nem szerepel a karakterek között. Ez vonatkozik a kereszt és a vezetéknévre is. Azonos vezetéknév csak rokonok esetén egyezhet. Érdemes megnézni a taglistát névválasztás előtt.
- A karakterképnek élő személyt kell ábrázolnia; lehetőleg ne legyen manga, cartoon vagy pornográf. Egyezzen meg a karakter külső leírásával és korával.
- Mielőtt képet választasz, először nézz körbe, hogy melyek foglaltak már. (Pont úgy nézel ki, mint… - Avatar foglalás)
- A karakterképek mérete ne haladja meg a 150×300 pixelnyi méretet, vagyis 150 pixel szélességet és 300 pixel magasságot. Szép, tiszta, jó minőségű képet válassz!
- Lehetőség van Multikarakterek létrehozására is, de mielőtt új karaktert indítasz, gondold át, hogy lesz-e rá időd. És ha úgy döntesz, belevágsz, kérjük, jelezd egy PM-ben a staff számára!


Játékról
- A fórumon NRT (No Real Time - Időn kívüli) játék zajlik, így egyszerre több játék is játszható.
- A játék E/1-ben vagy E/3-ban, jelen időben zajlik. Nem keverjük össze-vissza a számokat, személyeket, illetve az igeidőket, mert a hozzászólás követhetetlenné válik.
- Természetesen nem várható el, hogy minden játék két oldalas irodalmi művekből álljon, a rövidebb, velős hozzászólások is beleférnek. Sor- vagy szószámok helyett inkább tartsuk azt szem előtt, hogy igen idétlenül fest, ha az avatar miatt több az üres hely a postban, mint a szöveg. Smile
- Vegyük figyelembe, hogyha valaki játszik valakivel, csak úgy ne állítsunk be egy játék közepébe előzetes egyeztetés nélkül.
- Képet beilleszteni, formázni nyugodtan lehet, amíg a formázás nem ront az esztétikai minőségen és nem húzza szét az oldalt. A hozzászólások és beillesztett képek tartalmáért mindenki maga felel! A fórum és annak tulajdonosai nem vállalnak felelősséget értük!
- Káromkodások, trágár szavak, kifejezések ugyan nincsenek kitiltva, de kérünk mindenkit, hogy ne essen át a ló túlsó felére és így is igyekezzen kerülni őket.
- Vallást és nemzetiséget sértő hozzászólásokért figyelmeztetés jár a fórum egész területén.
- 18 pluszos tartalommal bíró hozzászólások esetén kéretik ezt a hozzászólás elején, jól látható módon jelezni!
- Amennyiben hosszú távon nincs időd reagot írni, lehetőséged van arra, hogy jegeld a karakteredet meghatározatlan időre. (Szabadságra mentem…)


Fórum jogokról

- Bár mindenkinek meg van a joga a témanyitásra, ezzel nem lehet minden fórumban élni. Készíthető téma előtörténetnek, a karakter lakóhelyének és társoldalnak. Más fórumba való témanyitást természetesen lehet kérelmezni/javasolni az Adminoknál ettől függetlenül! Smile
- Lehetőség van aláírás beillesztésére, amíg az nem húzza szét a fórumot.
- Reklámozni a Profil megfelelő rubrikájában és a Társoldalak között lehet. Az aláírás nem erre való!
- Karakter szinten mindenki azt csinál, amit csak akar (Ésszerű keretek között, persze.) , de user szinten mi egy nagy, egységes közösség vagyunk, ahol mindenki szeret mindenkit. Ha mégsem így van, akkor azt kéretik MSN-en, vagy személyesen lerendezni és NEM a fórumon. Köszönjük!

Jó játékot kíván a WildNature staffja!


[version 1.2]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Alapvető infók (Kötelező olvasmány!)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wild nature :: Alapvető információk és hírek :: INFORMÁCIÓK-
Ugrás: